Mer tid över till annat när en städfirma får ta över sysslorna.

Om städhjälp här hemma

Det går inte vara pappaledig hur länge som helst. Någon gång räcker det liksom. Och samtidigt har jag förstått hur mycket det faktiskt är att göra här hemma. Saker som tar onödigt mycket tid, utan att egentligen ge särskilt mycket tillbaka. Förutom ett renare hem då. Och lite rena underkläder så där. Men framförallt är det städningen jag tänker på. Att något så bedrövligt kan ta så lång tid. Sannolikt har jag fel prylar här hemma också. Och fel rengöringsmedel. Men what the heck, det fungerar. Det är bara det att det tar lite längre tid.

Det är nog just det här som har fått mig att börja kika på städhjälp snart. Inte för att jag har vädrat idén med någon annan i familjen än. Men hey, älskling, det är väl okej? För hur vidrigt tråkigt det än är att städa hemma så finns det uppenbarligen människor som har gjort det till sin business. Fräscht!

Våra tjänster täcker alla behov du som kund kan tänkas ha inom hemservice.

Orden kommer från en lokal städfirma här i Jönköping. Wow, säger jag. Kostar det mycket? För jag antar att jag med hjälp av RUT kan få hjälp med det här. Problemet är bara att jag inte är särskilt mycket höginkomsttagare, så rent politiskt borde jag inte ha pengar till att ha en piga hemma. Det handlar nog mest om prioriteringar. Att prioritera familjen, att låta någon annan ta städningen här hemma. Att låta Harry få se sina föräldrar lite mer. Det är väl vad jag skulle vilja klassa som kvalitetstid. Och sådant får banne mig kosta lite pengar.